Besök hos vänner

Idag har vi haft en riktigt mjukstart på dagen. Vilgot är trött och sover. Han somnade mot mitt bröst för en timme sedan och sedan tog M över och då sov han vidare hos honom. M och jag har kollat på damernas skidstaffet och bara slappat. En skön start på denna söndag med andra ord.

Igår var vi och hälsade på kompisar till oss. Blev bjudna på god middag och hade tid att bara ta det lungt att umgås. Det blev en trevlig kväll. Kul att kunna ses lite oftare nu när vi bor närmare varandra. Snart bor vi ännu närmare varandra, när v flyttat. Till helgen börjar vi flytta våra grejjor men inflyttningen är inte förren den 6/12. Det kommer bli intensivt att komma iordning innan jul men kul också såklart. Huset vi ska flytta till är väldigt stort. ca. 240 kvm så det kommer förmodligen se ut som vi har väldigt lite möbler den första tiden och dessutom kommer vi nog bara behöva övervåningen de första åren. Det är verkligen ett hus med möjligheter och det känns bra. Funderar på vart vi har alla våra julsaker... blir nog till att handla lite nytt så vi kan får riktigt juligt och fint.

Här är lite bilder från gårdagen. Känns så roligt att våra barn är i samma ålder... Tyra är 1 1/2, Vilgot åtta veckor och Alvin fyra veckor.

  Tyra kramar Vilgot

 Vilgot (8 veckor) med sin kompis Alvin (4 veckor)

  Söndag morgon och nytvättad

 Storasyster Tyra (vår guddotter)


Kommentarer
Postat av: Cicci

Ja det var vekligen trevligt igår. Längtar så tills ni bor i Söråker=) Tyra somnade som en klubbad säl igårkväll, det var ju så många bebbar att leka med:=) Fina kort du lagt ut på våra kära barn. Jag hoppas att vi kan ses till helgen också, vi får höras närmare om det. Kramis

2007-11-25 @ 13:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0