Jag och Vilgot

Jag och Vilgot

Långpromenad

Idag har vi varit ute på en långpromenad. Verkligen skönt att vara ute och röra sig i det härliga höstvädret. Känner mig till 100% återhämtad nu, kan promenera hur länge som helst känns det som. Första veckan efter förlossningen orkade jag bara gå några hundra meter men det blev ju bättre och bättre med det för varje gång jag var ute. Kroppen är fantastisk, så anpassningsbar. Hoppas nästa graviditet blir lika lättsam.

Vilgot sover så gott när vi är ute och promenerar och det är ju skönt. De flesta barn gillar nog att ligga inbäddade i vagnen och vaggas till sömn. Tycker själv att det ser riktigt mysigt ut.
 
Nu verkar han vakna. Hmm, jag som hade tänkt skicka in kort för framkallning. Får ta det lite senare kanske...

Gillar att sitta i babyskyddet
och spana på mamma och pappa




Jag och Vilgot myser




På väg ut


En vaken kille

Vilgot har inte sovit mycket idag, bara kortare stunder. När vi åkte från farmor och farfar tog dock tröttheten över och han somnade. Sover gör han fortfarande. Nu ska jag och M passa på att dricka te och äta lite pizza som blev kvar sen lunchen innan lilleman vaknar. Tända ljus ska vi också göra. Massor :-)

Att fånga ett leende

Tisdag idag och vi har börjat dagen lungt. Fick sova ut imorse. Så skönt. Vi har en son som sover väldigt bra på nätterna och det gör att vi båda är utvilade. Idag har jag föröskt fånga Vilgots leende på kort. Inte det lättaste. Ofast har han hunnit le klart när bilden väl är tagen. Härligt är det i alla fall, oavsett om det fastnar bra på bild eller ej.

Idag ska jag ta en promenad ner på stan och lämna in uppsägningen på lägenheten. Sen bär det av till Härnösand för att hälsa på Vilgots farmor och farfar.

Nu ska vi baka pizza.



måndag morgon

Så var det måndag igen. Egentligen spelar inte veckodagarna någon roll alls nu. Vi är ju ledig varje dag. Hela famijen. Att ha den här möjligheten, att vi alla kan vara hemma känns underbart.

Nu har Vilgot precis ätit så nu ska jag och M stoppa i oss lite frukost och sedan är det dags för mig och Vilgot att promenera ner mot stan där vi ska träffa K. Ska och kolla in nyöppnade Lagerhause. Sen hoppas jag att vi hinner med lite fika också. Senare idag ska M bli papperspappa.

Ha en bra dag alla!

Husägare

Idag har vi skrivit kontrakt. Vi har köpt hus. Känns helt fantastiskt. Våra liv går verkligen i 110 nu. Längtar så efter att flytta in i huset, att få göra i ordning och få fira jul där. Efter jul ska vi börja renovera så smått. Ska bli så roligt. Tänk att Vilgot ska får växa upp på samma ställe som mig. Bara 100 meter från där jag själv bodde innan jag flyttade hemifrån.

Vilgot en månad

Idag blir Vilgot en månad. Otroligt vad tiden går. Det är verkligen som alla säger att tiden bara rusar när man har barn. Det gjorde den ju innan också men nu går det ännu fortare.

Hade planer för att äta lunch på stan idag men det blev en sväng till Birsta istället. Det är lättsammare där när man har barn. Måste ju säga att det negativa är att det är så otroligt mycket ljud. Dessutom sitter man ju i en byggarbetsplats eftersom de håller på att bygga ut där nu. Inge trevligt alls men en snabb lunch blev det ändå. Sen blev det lite mammashopping. Handlade en jacka och en kofta till mig själv. Är så nöjd. Det var ett tag sedan jag kostade på mig själv ett klädesplagg nu. Om någon timme ska vi och hälsade på VIlgots alldeles färska kompis Alvin så vi var och köpte en present till honom också. Ett par tuffa snickarbyxor och en body. Vilgot fick självklart en likadan outfit så att de kan vara likadana.

Nu är vi hemma och slappar och tar det lungt innan det är dags att ta sig iväg mot sjukhuset. Vilgot kramas med pappa. Älskar de två killarna. De är det bästa i mitt liv.

Ett mirakel - ett liv

Ett nytt liv har sett dagens ljus. Imorse fick min bästa kompis och hennes sambo en son. Stort grattis till lille Alvin!!

Utveckling

Idag har vi haft en riktig mysig start på dagen. För det första så måste jag säga att Vilgot sov från 22.30 til 06.00 imorse så idag har en lite mer utvilad mamma än vanligt. Vid sex tiden var det dags för mat sedan somnade vi båda om och sov till 8.45. Med andra ord en underbar star på dagen. Nu ligger han och sover igen och det är äntligen frukostdags för mig.

I morse när vi satt och myste lite möttes jag av världens leende. Det är verkligen så mysigt, blir alldeles varm i kroppen. Han kan konsten att charma sin mamma. Det händer saker hela tiden med vår lille son. Helt otroligt. Hur ska vi hinna med, snart har vi väl en trotsig tonåring om det ska fortsätta i det här tempot.

Vilgot

image2

Vår dag

Idag har vi haft besök av moster Maja. Så trevligt. Vilgot har varit lite smågnällig idag på dagen men jag tror att det beror på att vi kom i lite ofas med amningen. Han ville äta nästan precis när vi skulle till BVC så då fick han äta lite vilket resulterade i att han ganska snabbt blev hungrig igen. Nu har vi kommit i fas igen i alla fall och lillhjärtat ligger på soffan och sover medan M sitter och pluggar. Passar på att kolla in och försöka förstå mig på den här bloggen så länge.

Det märks verkligen att det händer saker med Vilgot hela tiden nu. Han vill vara med mycket mer än tidigare nu och säger verligen till om han får ligga i vagnen då han inte vill. Funderar på att köpa en babysitter för det blir lite jobbigt att bära på honom mycket. Dessutom kommer han ju vilja vara med mer och mer nu.

Älsklings Vilgot

Så, då har jag skapat en ny blogg och hoppas att jag ska förstå den här bättre än den förra.

Den här bloggen kommer handla om mig, min sambo och vår son Vilgot. Mest kommer det handla om mig och Vilgots vardag.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0