Trötter...

image102

Idag har Vilgot sovit, sovit och sovit. Nu är han äntligen vaken och på jättebra humör. Han ligger och snackar med oss och och ler åt oss så fort vi ser på honom. Vårt lilla charmtroll.

Äntligen något gjort

Idag har jag fått iväg tackkorten till de som har uppvaktat Vilgot i samband med att han föddes och även inbjudningarna till dopet har postats. Det var på tiden och äntligen är det gjort. En sak att pricka av på listan med saker som MÅSTE göras. Måstena är många nu men det är ju inget som är negativt tack å lov. Idag är det dessutom en bättre dag än i går. Tog mig ut i det kalla vädret medans det fortfarande var ljust. Var ute och promenerade ca. 45 minuter och det kändes tillräckligt för det bet ordentligt i kinderna. Undra om det finns någon gräns för när man inte bör ta ut sin bebis. Någon köldgräns alltså.  Än så länge är det ingen fara i alla fall. Det verkar vara så mysigt att ligga nerbäddad i vagnen. Skyddad från allt utanför. Dessutom är det ju bra för både Vilgot och mig att få frisk luft.

Åhh, vad jag längtar till jul nu. Vill pyssla och få julfint i vårt nya hem. I år blir det första gången som vi har julgran. Blir nog till att köpa lite julgransprydnader för jag tror inte att vi har så mycket av det. Har inte mycket julsaker alls faktiskt. Nästa vecka ska vi ta en sväng och handla lite gardiner m.m. Får mycket inspiration från alla bloggar jag läser. Smakfullt inredda hem finns det gott om i vårt land. Gillar verkligen att kolla på andras hem och drömma om att jag själv ska få det så fint någon dag...

Nä nu ska jag göra några äggmackor och te

Övar

image100


Utveckling

Så är den ljusa delen av dagen över igen och vi har ännu inte varit ute på någon promenad. Känns lite tungt att det är ljust så kort tid tycker jag. M försöker trösta mig med att det är den mörkaste tiden på året och att det snart blir bättre... en liten tröst. Känner ändå att jag borde ha hunnit ut tidigare. Vet inte vart tiden tar vägen. Dessutom har vi så mycket med flytten just nu. Det känns kul men det är mycket att stå i. När jag tänker på allt som ska göras känns det lättare att skjuta allt på framtiden. Inte bra. Får ta en sak i taget. Vi, eller rättare sagt M har plockat ner nästan hela lägenheten i kartonger nu. Det har gått fort. Mycket var redan nerpackat från Gävletiden då vi dessutom rensade bort mycket. Det känns skönt nu. Kommer nog att rensa ännu mer. Så mycket skit vi har. Kommer inte ens ihåg vad vi rensade bort i Gävle även fast vi körde flera kartonger till loppis. Idag fick jag en avi med posten. Beställde fina lampor och lite annat smått och gått förra veckan och nu har det äntligen kommit. Längtar efter att pyssla och fixa i huset trots att allt känns mycket. Hmm, bra att dra på sig nytt när man planerar att rensa ut... (?)

Det händer mycket med Vilgot nu. Utvecklingen går fort. Han jollrar och skrattar mycket. mer och mer för var dag. Helt otroligt vad det har hänt mycket på nio veckor. Vår gounge som redan har blivit två månader. Idag har vi lekt med en marakass och Vilgot har legat på mage och övat nackmusklerna. Det är så härligt att se honom.


    

dagen idag, lite i alla fall.

Idag har vi varit på Ikea en sväng. Blev en hel del handlat inför flytten. Vi hittade mycket saker som vi vill ha men vi väntar tills vi bott in oss i ett tag. I alla fall så köpte vi en fårskinsfäll till Vilgot och finkläder, kritsteksrandiga byxor och en väst till honom. Han kommer bli jättefin till jul, nyår och på dopet. Under tiden vi var iväg sov Vilgot hela tiden. Han verkar verkligen tycka om att ligga i vagnen och det är bra. När vi åker iväg är det ju skönt att han sover, både för hans egen skull och för våran. En sak tycker jag är svårt när man åker iväg så där och det är att klä honom. Vi brukar bara ta en tjockare tröja och filtar. Tycker det bli för varmt att ha overall när man går inne så mycket. Hmm... Inte lätt det där med hur man ska klä de små liven.

Nu vaknade Vilgot.

Besök hos vänner

Idag har vi haft en riktigt mjukstart på dagen. Vilgot är trött och sover. Han somnade mot mitt bröst för en timme sedan och sedan tog M över och då sov han vidare hos honom. M och jag har kollat på damernas skidstaffet och bara slappat. En skön start på denna söndag med andra ord.

Igår var vi och hälsade på kompisar till oss. Blev bjudna på god middag och hade tid att bara ta det lungt att umgås. Det blev en trevlig kväll. Kul att kunna ses lite oftare nu när vi bor närmare varandra. Snart bor vi ännu närmare varandra, när v flyttat. Till helgen börjar vi flytta våra grejjor men inflyttningen är inte förren den 6/12. Det kommer bli intensivt att komma iordning innan jul men kul också såklart. Huset vi ska flytta till är väldigt stort. ca. 240 kvm så det kommer förmodligen se ut som vi har väldigt lite möbler den första tiden och dessutom kommer vi nog bara behöva övervåningen de första åren. Det är verkligen ett hus med möjligheter och det känns bra. Funderar på vart vi har alla våra julsaker... blir nog till att handla lite nytt så vi kan får riktigt juligt och fint.

Här är lite bilder från gårdagen. Känns så roligt att våra barn är i samma ålder... Tyra är 1 1/2, Vilgot åtta veckor och Alvin fyra veckor.

  Tyra kramar Vilgot

 Vilgot (8 veckor) med sin kompis Alvin (4 veckor)

  Söndag morgon och nytvättad

 Storasyster Tyra (vår guddotter)


Sova sova

Idag verkar det vara ett sovardag för Vilgot. Han har inte varit vaken mycket alls. Det ser så skönt ut där han ligger och snuttar på tutten. Kanske jag också skulle ta och vila. Har inte sovit så bra i natt men det känns som jag vill passa på att göra något för mig själv nu när Vilgot sover. M är i skolan idag så det innebär ju att jag och Vilgot är ensamma hemma hela dagen . Senare när Vilgot har vaknat och ätit kanske det blir en promenad ner till stan. Blir det inte till stan så blir det en promenad i alla fall. M tog med bilbarnstolen så att om det blir så att vi går ner till stan kan vi åka med honom hem. Skönt för det är en bit att gå.

Det händer verkligen mycket med Vilgots utveckling hela tiden nu. Varje dag gör han framsteg. Han skrattar jättemycket och jollrar mer och mer för varje dag som går. Den lilla tid han har varit vaken idag har han skrattat och "pratat" med mig. Han gillar när vi sjunger för honom. Måste lära mig lite nya barnvisor för de jag kan har jag sjungit så mycket så jag börja lessna. Vilgot gillar ju dem i alla fall och det är hvudsaken.

Lite shopping och sedan vägning

I dag kom vi på att vi skulle åka ut till Birsta en sväng. Vill helst inte åka dit på helgerna för det är sååå mycket folk. Trots att det bara är onsdag idag kändes det som helg ändå, har inte folk bättre saker för sig !? ;-) Var inte där så länge men vi tog en sväng på Ikea och tittade på lampor. Köpte lite ljusslingor som jag ska dekorera någonting med. Vill verkligen shoppa mycket inredning nu men vi får nöja oss med att kika än så länge. Efter några timmar ute i Birsta var det dags att slänga sig i bilen för vidare färd mot BVC. Dags för vägning igen och Vilgot hade som vanligt gått upp i vikt. Nu väger han 6225 g. Han ökar stadigt i vikt trots att jag bara ammar fyra gånger om dygnet. Tycker att det är lite men han får ju i sig det han ska. Nu har vi precis kommit hem, har hunnit med middag och nu ska jag sätta mig ner och fixa tackkort och inbjudningskort till dopet.

Ha en bra kväll!

Igår föll vi för frestelsen...

image88

... Vi skulle ju bara köpa mjölk men så blev det lite glögg och pepparkakor med. Mums!

Rutiner och barnvakt

Nu är det måndag igen men det spelar ju ingen roll. Vi är hemma alla dagar, lördag hela veckan... Livet som mammaledig är verkligen underbart. Vi har sällan planer för dagen utan tar den som den kommer. Dagarna ser väldigt lika ut. Vilgot vaknar, äter, vi snackar lite och han skrattar och får våra hjärtan att smälta. Sen tvättar jag eller M Vilgot och klär på honom. Frukost äter vi sällan före tio. Medan Vilgot sover brukar jag sitta vid datorn eller göra något annat som är behövligt. Sen är det dags för mat igen, för Vilgot. Efter det kanske det blir en liten promenad. Är ute varje dag, i alla fall en kort promenad. Dagarna går fort, är så glad att vi har möjligheten att vara så mycket tillsammans hela familjen...

I lördags var jag och M på restaurang nere på stan. Det var jättetrevligt. Att lämna Vilgot hemma med mina föräldrar kändes lite konstigt men inte så hemskt som jag hade trott. Vi var hemifrån ca. två timmar. Ganska bra för att vara första gången vi båda var borta från Vilgot, tycker jag. Hur som helst var det väldigt mysigt att komma ut och äta middag och få umgås bara jag och M. Vi passade på att fira att vi varit tillsammans i fyra år nu i november. Fyra år som har gått otroligt fort. Vart har tiden tagit vägen egentligen?!

Barnvakt

Idag ska vi ha barnvakt åt Vilgot för första gången. Känns konstigt att lämna honom men jag vet ju att han är i goda händer. Mina föräldrar och min syster kommer hit. Har bestämt att amma Vilgot innan vi går ut och sen vara hemma tills nästa gång han är hungrig. Har inte hunnit pumpa ut tillräckligt med mjölk ännu så jag tror att den lösningen blir den bästa. Vi har inte bokat bord på någon restaurang än så jag hoppas att det inte är fullpackat överallt. Det kommer bli en trevlig kväll ikväll  :-)



Det fungerar med flaskmatning. Min faster är och hälsar på.

Igår hade vi besök av en kompis till mig, hon är kantor och ska spela på Vilgots dop. Det känns verkligen super kul, en annan kompis till mig som är präst ska döpa Vilgot. Hur som helst så skulle kantor kompisen kolla ut lite musik och komma med förslag till dopet. Dopet kommer hållas på kvällen i en kyrka i närheten av dit vi ska flytta. Är helt övertygad om att det kommer bli ett jättefint dop. Det är mycket som händer för oss i december. Flytt, jul och dop. När allt har lugnat ner sig efter julen ska vi börja renovera så smått och det känns ju också väldigt spännande.

Nu ska jag fixa med lite julklappar. Helst vill jag vara färdig med allt tills vi flytta in i huset men det kommer vi inte vara. Det är värt ett försök i alla fall.

En liten promenad

Har nyss varit ute och tagit en promenad med Vilgot. Det är verkligen härligt väder nu. Ca. - 1 grad. Perfekt väder att promenera i. Snön gör det lite jobbigt ibland, det blir väldigt mycket motstånd med vagnen. Känner mig i alla fall så nöjd med att vi varit ute redan och klockan är "bara" 11.40. Nu ska jag skynda mig och duscha och göra mig i ordning innan Vilgot vaknar. M är på skolan på föreläsning. När han kommer hem ska vi åka på banken och fixa med huslånet sen bär det av till farmor och farfar.

Resultatet av några timmar på stan

image85

Mössa och bodysar från Lindex
Sockar också från Lindex (Present från Kamilla)
Make up från Make up store
Amningspump från Apoteket

Söt pepparkaksform från Verner och Verner

Roligt roligt


Några timmar utan Vilgot.

Idag har jag varit på stan utan Vilgot. Det gick över förväntan. Träffade en kompis för att gå på stan och fika, jätte trevligt. Han med att handla rätt mycket på de få timmar jag var borta. Älskar att shoppa men det blir ju inte så ofta jag kommer ut på stan nu för tiden. Kanske lika bra det... Hur som helst handlade jag mest åt Vilgot.

Har investerat i en amningspump. Till helgen ska nämligen mina föräldrar vara barnvakt åt Vilgot medan M och jag hittar på någonting så nu är det bara att hoppas att han vill äta ur flaskan.

Här kommer lite bilder...



Jag och min nya tröja.

Lite av vår vardag...

     
Kramas med        Så skönt med en
mamma                promenad

       
Av att övningsgå    blir man trött...
med pappa...

Som bilden visar sover Vilgot. Ska göra mig iordning för att ta mig ner mot stan så snart han har ätit.

Irreterande

Men så irreterande... nu har mina inlägg försvunnit två gåner i rad. Så ska det inte behöva vara...
SUCK!

Separationsångest

Idag ska jag på stan utan Vilgot. Det blir första gången jag är ifrån honom en längre tid. Det känns jättekonstigt. Har övervägt att ta med honom bara för att jag lider av separationsångest redan innan jag är i från honom. Låg i min säng och funderade innan jag somnade igår: Ska jag verkligen åka ner på stan utan Vilgot... ? är inte det ego... ? Hur ska jag klara flera timmar utan honom... ?Jag kom fram till att det var mer ego att ta med honom när hans pappa är hemma. Dessutom har Vilgot nog ut mer av att vara hemma och busa och mysa med pappa än att vara på stan.


Ja, nu fick jag skriva av mig lite...

Förändringar

Otroligt vad han växer lilleman. Nu är det dags att börja rensa ur vissa kläder i storlek 56. I morse när M skulle klä på honom märkte vi att hans fina röda snickarbyxor var ca 2 cm för korta, dessutom var de väldigt tighta. Hihi, det såg lite roligt ut faktiskt :-) Det funkar ju inte att ha det så, för små kläder liksom. När dessutom hela garderoben är full av lagom stora kläder. Iväg med de byxorn. Kanske en anledning för mig att få shoppa lite nytt... Det är lite lustigt med storlekarna. Det skiljer ju så otroligt mycket. Igår var det premiär för storlek 68 i ett visst märke, den bodyn var jättefin och satt lagom bra medan andra kläder i storlek 68 är alldeles för stora. Ett par byxor som han fortfarande kan ha är det storlek 50 i.

Det händer så mycket nu. Varje dag sker det framsteg. Vilgot har upptäkt sin röst väldigt mycket de senaste dagarna. Vi snackar mycket med varandra och det gillar han. Ofta får vi stora tandlösa leenden som är de vackraste leenderna som finns.

Nää, nu vaknar Vilgot och då funkar det inte att sitta här. Dessutom måste jag försöka plocka lite. Har lägenhetsvisning senare idag. Hoppas så att vi får lägenheten uthyrd redan från början av december så vi slipper dubbelhyror i flera månader.

Idag...

Vaknade utvilad imorse. Vilgot sov bra i natt och har inte vaknat en gång ens. Vid halv åtta i morse ville han ha mat. Han är alltid så glad på morgonen. När han ätit låg vi kvar i sängen och snackade lite. Han ler så man blir alldeles lycklig. Nu har det börjar komma små ljud också, snart börjar han nog jollra. Han upptäcker sin röst mer och mer.

Nu sover han igen så jag ska passa på att göra mig själv i ordning. Hoppas på att korten har kommit med posten idag så jag kan börja göra dopkort och inbjudningar till dopet..

Senare idag bär det av till farmor och farfar. Ska även in på Dollar och kolla efter bestik. Hoppas de har kvar de där snygga jag vill ha.

Ha en bra dag!

hihi

image66

Söndagsmiddag hos mormor och morfar

Igår var det middag hos mina föräldrar. Mina syskon och brorsans tjej Julia var också där. Julia hade med kameran och fotograferade lite...


 
Hos moster               Hos morfar


         
Hos mamma och pappa    

 
 Tittar över morfars axel



Nöjd hos mormor


Petter och mamma


Julia


Söndagslycka

          



Världens bästa !!


Vägning

Igår var det äntligen dags för Vilgot att bli vägd igen. Han väger nu 5885 underbara gram och är 61 cm lång. En riktigt goo kille :-) Han har fått mycket positiva kommentarer av distriktsköterksan som tycker att han är en härlig kille. Självklart blir man så stolt av att höra det.

Han har nu gått upp över två kg sedan han föddes och växt tio cm. Vad mycket det har hänt på sex veckor!



image38


Filosoferar lite


Trött...

Usch vad jag är trött idag. Var längesedan jag kände mig så här. Blev en lång dag igår när vi klev upp kl. sex och sent blev det igår kväll också. Känner mig nästan sjuk idag. Både jag och M har varit riktigt hängiga av trötthet under dagen så allt har verkligen gått i slow motion här. Rätt skönt det också faktiskt. Vilgot bryr sig ju inte om mamma och pappa är trötta eller inte. Han är sitt vanliga charmiga jag oavsett. Han gör att tröttheten är lätt att stå ut med.

Fick oväntat besök av bekanta idag. Så trevligt. De kom för att uppvakta Vilgot. Blev verkligen förvånad när det ringde på dörren och jag ser vilka det är. En jättefin mössa fick han av dem. En försmak på det resande livet. Direkt från Belfast var mössan :-)


  Direkt från Belfast

   Sova är skönt

  Myser hos mamma


En kille som gillar att sova

I natt sov Vilgot verkligen bra. Helt otroligt, blev nästan lite orolig för han vaknade inte förren halv åtta. Ville väcka honom men jag höll mig och lät honom vakna av sig själv. Som förälder kan man nog oroa sig för allt.. självklart är jag glad att han sover så bra. Det finns dock en nackdel med att han sover bra på nätterna och det är... ja ni som har ammat vet nog vad det är, ni andra får vänta och känna hur det känns när brösten är sprängfyllda med mjölk. Inte det trevligaste man kan vara med om direkt. Nu sover han igen så M och jag ska passa på att äta lite frukost.

Tittade nyss ut genom fönstret och ser då att det har snöat i natt, ett tunt lager pudersnö. Vill att det ska bli riktigt vinter istället för det omväxlande slaskiga och hala som är nu... Idag ska jag göra ett nytt försök att ta mig ner på stan. Vill handla lite saker men egentligen tycker jag att det är för jobbigt att ränna på stan så tar jag mig ner blir det bara papper till tackkorten (tror jag).


Nä, nu blir det frukost.

Ny kamera

Skulle så gärna vilja ha en ny kamera, en systemkamera. Kameran vi har är bra men jag vill ha en ännu bättre, lite mer avancerad. Fotograferar så mycket nu också så det vore roligt med en systemkamera. Får väl drömma för pengar har jag inte mycket av nu.

Har varit riktigt trött idag. Orkade inte ta mig ner till stan utan har bara varit inne och slappat och myst med familjen. Inte helt fel det heller. I morgon ska jag rycka upp mig och försöka ta mig för något. Måste ju köpta något finare papper som vi kan göra tackkort av. Väntar på bilder som vi har beställt på Vilgot som vi ska använda till tackkorten. Än så länge är det alltså ingen kris men när bilderna på honom kommer vill vi gärna kunna skicka iväg korten så snart som möjligt. Hmm, ja ja...

       

     

Våra dagar

Trots att vi får sova bra på nätterna är jag ändå så trött när jag vaknar. Vilgot och jag brukar kliva upp vid nio och då äter han. Sen är det alltid mycket annat som ska göras. M och jag brukar sällan äta frukost före halv elva. Det är ju lunchtid i vanliga fall. Tur att vi är lediga på dagarna och kan lägga upp dem lite som vi vill.

Idag ska jag och Vilgot ta en promenad ner på stan och köpa papper som vi kan göra tackkort av. Det är verkligen på tiden att de blir utskickade nu. Förövrigt, om vi hinner göra något mer ska vi rensa bland papper, tråkigt som vi dragit på allt för länge.

Kärlek!

image28


Mamma och pappas charmtroll. Vår son kan verkligen konsten att charma oss, bara genom ett leende smälter vi. Älskar honom så mycket. Det är obeskrivbart.

Ingen vägning

Har nyss kommit hem från BVC. Vi skulle ju väga Vilgot idag men det visade sig att det hade blivit någon dubbelbokning och båda rummen med vågar var upptagna. Lite trist. Det var ju två veckor sedan vi vägde honom nu så vi var ju rejält nyfikna på att se om han gått upp mycket i vikt. Nu får vi vänta till på fredag. Då har vi fått en ny tid. Tur att vi bor nära så att det inte tar allt för lång tid att ta sig dit.

Idag blir det en lugn dag. Ska bara vara hemma och slappa och plocka lite. Planera lite inför dopet och beställa kort ska jag också göra. Ganska mycket att hinna med, dagarna går ju så fort att det inte är svårt att fylla dem.

Klockan är redan tolv. Hur blev den det...

Baby sitter

Idag har vi köpt en baby sitter. Vinsten från V75 blev några hundra kronor mer än vad vi räknat med så vi slog till på både tallrikar till oss och en baby sitter till Vilgot. Den verkar uppskattad. Lite fart kan han skjuta på också.

Nu är det dags för sängen.

God natt!


V75 vinst

Hade visst glömt att jag, pappa och Vilgot tog en promenad i lördags. Tio minuter innan spelstoppet kl 14.00 köpt jag en Harry för 100 kr. Döm om min förvåning när jag igår kollade om det var någon vinst och ser att vi vunnit ca 400 spänn. Tack för det. Nu ska jag köpa fina tallrikar som jag hittat på DUKA. Såg dem förra veckan när jag var där med Vilgot och Kamilla  och nu ser jag att de har 25% rabatt på alla tallrikar på just Duka. Med V75 vinsten och rabatten behöver jag inte lägga ut mycket pengar alls för dessa snygga tallrikar, perfekt till nyår blir de också.




http://www.duka.se/sv/Sverige/Produktkatalog/Vart-sortiment/Ata/Porslin/Tallrikar/281601/


Synd att vi inte hade sju rätt på travet. Ett ynka rätt till och vi hade vunnit närmare två miljoner. Hade suttit fint nu när vi ska flytta till hus. Men, jag är inte lessen för det. Är så glad för fyrahundra spänn och att jag kan köpa nya tallrikar. Dessutom har jag ju det finaste som finns och det kan inte mätas i pengar.

Bus med Vilgot

Så här glad kan man bli när pappa pussar på en.

image24



Snackar med mamma

image25

Helgen som varit

Så  var ännu en helg över. Nåja, nästan i alla fall. Än så länge är halva söndagen kvar. Tiden går i alla fall fort. Fredagen spenderades hos mina föäldrar som hade middag för att fira att Vilgot kommit till världen. Mina syskon och Mickes föräldrar var också där. Det blev en trevlig kväll med ett härlig gäng. Vilgot stod i centrum som vanligt. På lördagen fixade Micke och pappa stupröret på huset vi ska flytta in i. Skönt att det nu är avklarat. Tyvärr har det ju blivit en liten fuktskada i källaren pga att de förra ägarna inte satt dit något stuprör. Nu kommer vi måsta börja med att riva ut ett golv i bottenvåningen och låta det torka upp ordentligen där innan vi gör något men det kommer bli bra. Vad vi längtar efter att få flytta in. Det är mycket inredningsprat här hemma nu och vi har redan köpt tapeter till ett rum. Hittade några vi tyckte var fina så då slog vi till. Dumt att vänta för det är nog svårt att hitta något som båda gillar i djungeln av tapeter.


image16

Vår kåk från baksidan


Gårdagen (lördag) blev en slapp dag med middag hemma hos mina föräldrar. Vilgot hade en tröttdag och sov nästan hela tiden. Det är lite i perioder det där tycker jag. Vissa dagar är han vaken nästan hela tiden och sen kan det komma dagar då han nästan bara sover.

                               
   En trött Vilgot hos mormor

 Vilgot med pappa

    Jag och min syster med Vilgot så klart

Vi har haft lite funderingar kring dop. Har tänkt hit och dit hur vi vill göra. Mestadelen har det lutat åt dit, alltså att det ska bli dop. Nu är det bestämt. I mellandagarna blir det av. Datum är inte satt men efter att ha pratat med min kompis som är präst känns det rätt att Vilgot ska döpas. Extra kul är det ju att en barndomskompis till mig ska hålla i dopet. Nu ska vi bestämma vilket datum det ska bli och sen är det bara att börja planera.


image23

Vår gladskit blir firad


Nu är det middagsdags. Ska prova en ny kycklinggryta idag.

Uppmärksamhet

Idag verkar det bara vara mamma som gäller för Vilgot. Underhållen vill han bli hela tiden också. Vi har nyligen sjungt och inget annat verkar duga än fullständig uppmärksamhet idag.


Sova

Ikväll har vi en riktigt trött liten kille. Oftast brukar han vara väldigt pigg den här tiden men nu har han sovit länge. Hoppas han fortsätter sova bra i natt bara. Än så länge har vi varit väldigt bortskämda. Han har sovit varenda natt sedan han föddes. Självklart vaknar han för att äta men han somnar alltid om efter amningen. Nu äter han bara en gång per natt och det är vid 5-6 tiden på morgonen.

Var och hälsade på min kompis C och hennes familj idag. De har en liten son som är fyra veckor yngre än Vilgot. Så liten är han. Har lite svårt att fatta att Vilgot nyligen har varit så liten. Han växer verkligen fort nu. Fem veckor i ett liv kan gå så fort och så här lär det ju fortsätta. På väg hem från våra vänner svängde vi in hos mina föräldrar för middag. Blev kvar där i några timmar, kändes riktigt skönt att slippa laga maten och bli lite uppassad. De var glad för att vi kom så att de fick lite Vilgot tid. Snart kommer det bli mycket Vilgot tid för dem för vi blir ju grannar om en månad. I morgon blir det middag med mina föräldrar och svärföräldrarna. Ska bli trevligt.


RSS 2.0