Sova

Ikväll har vi en riktigt trött liten kille. Oftast brukar han vara väldigt pigg den här tiden men nu har han sovit länge. Hoppas han fortsätter sova bra i natt bara. Än så länge har vi varit väldigt bortskämda. Han har sovit varenda natt sedan han föddes. Självklart vaknar han för att äta men han somnar alltid om efter amningen. Nu äter han bara en gång per natt och det är vid 5-6 tiden på morgonen.

Var och hälsade på min kompis C och hennes familj idag. De har en liten son som är fyra veckor yngre än Vilgot. Så liten är han. Har lite svårt att fatta att Vilgot nyligen har varit så liten. Han växer verkligen fort nu. Fem veckor i ett liv kan gå så fort och så här lär det ju fortsätta. På väg hem från våra vänner svängde vi in hos mina föräldrar för middag. Blev kvar där i några timmar, kändes riktigt skönt att slippa laga maten och bli lite uppassad. De var glad för att vi kom så att de fick lite Vilgot tid. Snart kommer det bli mycket Vilgot tid för dem för vi blir ju grannar om en månad. I morgon blir det middag med mina föräldrar och svärföräldrarna. Ska bli trevligt.


Kommentarer
Postat av: Milla

Bara en gång per natt? Ojoj vilken lyx här snuttas det 4 ggr per natt fortfarande trots att Isak är 8 veckor.. Hoppas ni har en trevlig helg. Här öser regnet ned och i natt kom det blötsnö :-( Kram

2007-11-03 @ 10:50:59
Postat av: Lina

Ja han sover otroligt bra. Vi har haft tur med det. Isak kommer nog sova hela nätterna snart också :-)

Här har det snöat i helgen. Kolla in husbilden :-) Men tyvärr försvinner det nog snart...

2007-11-04 @ 16:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0