Förändringar

Otroligt vad han växer lilleman. Nu är det dags att börja rensa ur vissa kläder i storlek 56. I morse när M skulle klä på honom märkte vi att hans fina röda snickarbyxor var ca 2 cm för korta, dessutom var de väldigt tighta. Hihi, det såg lite roligt ut faktiskt :-) Det funkar ju inte att ha det så, för små kläder liksom. När dessutom hela garderoben är full av lagom stora kläder. Iväg med de byxorn. Kanske en anledning för mig att få shoppa lite nytt... Det är lite lustigt med storlekarna. Det skiljer ju så otroligt mycket. Igår var det premiär för storlek 68 i ett visst märke, den bodyn var jättefin och satt lagom bra medan andra kläder i storlek 68 är alldeles för stora. Ett par byxor som han fortfarande kan ha är det storlek 50 i.

Det händer så mycket nu. Varje dag sker det framsteg. Vilgot har upptäkt sin röst väldigt mycket de senaste dagarna. Vi snackar mycket med varandra och det gillar han. Ofta får vi stora tandlösa leenden som är de vackraste leenderna som finns.

Nää, nu vaknar Vilgot och då funkar det inte att sitta här. Dessutom måste jag försöka plocka lite. Har lägenhetsvisning senare idag. Hoppas så att vi får lägenheten uthyrd redan från början av december så vi slipper dubbelhyror i flera månader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0