dagen idag, lite i alla fall.

Idag har vi varit på Ikea en sväng. Blev en hel del handlat inför flytten. Vi hittade mycket saker som vi vill ha men vi väntar tills vi bott in oss i ett tag. I alla fall så köpte vi en fårskinsfäll till Vilgot och finkläder, kritsteksrandiga byxor och en väst till honom. Han kommer bli jättefin till jul, nyår och på dopet. Under tiden vi var iväg sov Vilgot hela tiden. Han verkar verkligen tycka om att ligga i vagnen och det är bra. När vi åker iväg är det ju skönt att han sover, både för hans egen skull och för våran. En sak tycker jag är svårt när man åker iväg så där och det är att klä honom. Vi brukar bara ta en tjockare tröja och filtar. Tycker det bli för varmt att ha overall när man går inne så mycket. Hmm... Inte lätt det där med hur man ska klä de små liven.

Nu vaknade Vilgot.

Kommentarer
Postat av: Milla

Nej det där med kläder är svårt.. Jag klär på Isak så mycket och så kommer man in och då sover han så måste man plocka av han och då vaknar han.. Ska börja som ni gör tror jag.. Kul att se att Vlgot växer och blir större ;-) Kram

2007-11-26 @ 20:11:25
Postat av: Lina

Ja det är inte lätt. Oftast blir det för varmt tycker jag. Inte så kul att behöva klä av dem när de sover heller...tycker att det fungerar bra med en tjockare tröja och två lager med filtar. Då är det bara att öppna åkpåsen och ta bort filtarna när man är inne. Än så länge är det ju inte så jätte kallt ute heller.

Han växer nått otroligt. Blev två månader igår :-)

2007-11-27 @ 15:13:06
URL: http://alsklingsvilgot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0