Ibland händer det mycket

Ibland kan livet vara väldigt händelserikt för en pojke på sex månader. Nu ska jag berätta om det som jag skrev om att jag skulle berätta idag. I fredags packade vi våra väskor, stoppade in oss i bilen och åkte de ca. 25 milen norrut till Umeå. Vilgots första, lite längre resa. Resan gick över förvänta. När vi svängde ut på E4an hade han somnat. Dit är det ungefär tre km. Sen sov han å sov å sov. När vi hade några mil kvar till Umeå då vaknade han. Vi som hade planerat att stanna massor och ta det lugnt för Vilgots skull var i Umeå på två och en halv timme. Resan gick ju så bra så det var lika bra att köra så länge han sov tyckte vi. Väl framme träffade vi kompis Linnea och tillsammans åkte vi hem till henne och hennes sambo. Helgen har varit trevlig med mycket mat och gosaker. Med Vilgot har det hänt mycket. Hans första tand har tittat fram och han kan åla men kommer än så länge bara bakåt. Duktiga killen våran.


Imorse när M skulle ta upp Vilgot ur sängen, sa Vilgot Pappa. Det är ju samma sak som den gången han sa mamma, det är ju joller men så det värmer i hjärtat


image175


Pontus hade ett tangentbord där man fick slå på tangenterna. Det var så roligt tyckte Vilgot.


image3


Vilgot hos Linnea. Bild tagen av Pontus.

Kommentarer
Postat av: Michaela

Visst går det undan nu? Händer saker hela tiden. Milian ålar fram för fullt nu och fort går det =) Det är härligt att åka bil när de sover bra, Milian somnar bara han hamnar i bilstolen hehe. Vilken mysig helj ni verkar haft, ha en bra dag i solen!

2008-04-22 @ 11:38:22
URL: http://ladymi.blogg.se
Postat av: Linnea

Det var kul och trevligt i helgas. Kul att se att Vilgot växt så mycket. :)
Visst gick det bra att köra hem igen?
Kramar :)

2008-04-22 @ 21:38:04
URL: http://minininna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0