MaaaMa!

Japp, idag sa Vilgot mamma. Även fast det var joller så känns det ändå som att hjärtat ska smälta. Å det är ju det som är meningen. Genom vårat uppmuntrande utvecklas också språket. Det roliga och lite lustiga är att han faktiskt har sagt Maaaama en gång förut. Gemensant för båda gångerna är att han har varit lite irriterad. Han vet då verkligen hur han ska göra för att nå fram.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Härligt att få höra mamma! Emil har nu gått från att sagt mamma till att BARA säga pappa hela tiden...

Emil blir 9 månader 21april.

2008-04-14 @ 19:40:53
URL: http://jagochminfamilj.blogspot.com
Postat av: Cicci

Kul! Nu vet han hur han ska få den bästa uppmärksamheten ifrån dig=) Alvin har jollrat en del, det låter så gulligt ju. Det är precis som om de testar hur högt man kan låta också...hehe.
Vi ses imorn....vi ska gå den på den sena sången. Kram

2008-04-14 @ 22:04:44
URL: http://www.ciccimedfamilj.blogg.se
Postat av: Michaela

Men vad roligt ! Milian har fullt upp med att ta sej fram över golven här hemma nu han är fullt koncentrerad på det så jag får nog vänta ett tag på "mamma" =) Fats iofs så blev han 6månader den 11:e, fast jag vet inte när barnen brukar börja säga sina första ord? Jag tycker att Vilgot verkar tidig =)

2008-04-15 @ 15:14:48
URL: http://ladymi.blogg.se
Postat av: Michaela

Det är häligt med de små liven!
Vi har faktiskt nyligt lagt ett bud på ett "obudat", på gatan nedanför er, hus så vi väntar på savar =) Det är mest jag som velar hehe men blir det talan om kontraktskrivning så har jag nog hunnit funderat tills dess. Det är inte riiiktigt vad jag tänkt mej, men man kan inte få allt heller =) Jobbigt det här men det lossnar ju hus lite nu och då, tack olov!

2008-04-15 @ 15:44:48
URL: http://ladymi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0