Rutiner och storleksbyte

Vilgot har varit riktigt trött idag. Han är redan inne på tredje sovningen. Det är lustigt det där. Just när man tror att man listat ut hur sovrutinerna ser ut så ändras det. Nu verkar han vara inne i en period då han vill sova mycket.  Tidigare idag var vi på babysång, som vanligt på tisdagar. Det märks så på Vilgot att han tycker det är så roligt, han sprattlar mycket med benen och skratta, så härligt att se. Det kan ju också vara en bidragande anledning till tröttheten.

Nu är det storleksbyte här igen och vi har börjat använda storlek 80 till Vilgot. Han kan fortfarande ha 74 men snart så är väl det för litet också. Hinner knappt med i svängarna känns det som. Han växer verkligen vår lilla grabb. På torsdag ska vi på sexmånaderskollen. Ska bli intressant att se hur mycket han har växt sedan början av mars. Sist vi vägde och mätte vägde han 8500 g och var 68.5 cm.

Vi har ju haft lite segt med matätandet här hemma. Vilgot har inte alls verkat intresserad av mat men så igår överraskade han oss med att äta två smakportioner gröt. Hoppas det har vänt för det har verkligen varit en kamp vid varje måltid. Idag har han fått smaka fisk för första gången. Såg inte så jättegott ut. Tror vi kör på gröten några dagar till, nu när det fungerar så bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0