Så var det fredag igen...

Tiden rusar verkligen. Hur har det blivit fredag igen. Tyckte nyss jag vaknade och det var måndag morgon. Här är det fullt upp hela tiden. De senaste veckorna har varit intensiva med mycket kul och mycket födelsedagar. Halva släkten fyller år i mars/april dessutom har vi några vänner som har sina födelsedagar dessa månader. Nu börjar det lunga ner sig men så är ju april nästan slut också. Bara två födelsedagar kvar denna månad. Alice och Cornelia fyller fyra år den sista april. Igår var vi och firade deras storebror Kasper, Vilgots äldsta kusin som fyllde åtta år. Full rulle var det där som vanligt. Vi åt kakor och tårta som vanligt. Måste ju säga att min svägerska är något av en specialist när det gäller kakor, tårtor och även smörgåstårtor. Har försökt få hennes recept på smörgåstårta men det har inte gått under alla dessa år. Funderar på hur jag ska kunna lura henna.

Egentligen sitter jag här för att planera vad vi ska handla till middag. Hittade ett recept på paj som ser helt oemotståndlig ut på www.alltommat.se Det provar vi nog ikväll.


Bilden är lånad från Allt om mat

Trevlig fredag kära vänner! Vad har ni för er i helgen då?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja visst går veckorna fort!! Den där pajen såg väldigt god ut...du får gärna rapportera om den var lika god som den ser ut :) Trevlig helg på er!

2008-04-25 @ 14:08:00
URL: http://jagochminfamilj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0