Snabba steg framåt och babykonsert

Då var det ett tag sedan igen. Har varit så mycket krångel med blogg.se så jag har faktiskt mina funderingar på att flytta. Får se hur det blir. Ska ge det en chans till.

Nu är vi i alla fall friska efter förkylningen. Vilgot har varit så dålig på nätterna, vaknat och gråtit och varit orolig. Nu är det bra igen och vi är laddade med ny energi. Tror att Vilgot har dubbelt så mycket energi nu som innan han blev dålig. Utvecklingen går så fort framåt. Han är som en mask Vilgot, vill inte vara still många sekunder. För att få tag på något han vill ha har han börjar rulla runt på golvet mot det han tycker verkar intressant. Roligt att se hur han kämpar på.  Dessutom har vi börjar stödteckna lite så nu vet han var lampan är när vi tecknar det. Riktigt roligt att se hur snabbt han tar åt sig och lär allt nytt. Någon liten bebis är han inte längre. Nej, han börjar bli stor våran kille :-)

Igår var vi på babykonsert på Folkets hus här i Söråker. Det var riktigt mycket mammor och barn där. Roligt. Så mycket folk brukar det inte vara på babysången på tisdagar. Vi får se på tisdag då det är vanlig babysång igen om det kommer fler än det brukar då. Både Sundsvalls tidning och Dagbladet var och fotograferade igår och idag är vi med på bild i Dagbladet. (klicka här för att komma till artikeln)


Renoveringen går framåt här hemma och vi håller nu på med kontoret och det som ska bli vårat sovrum. Spännande att se resultatet om förhoppningsvis några dagar. Det kommer bli fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0