Helgen

Har så svårt att fatta att vår lilla grabb snart blir fem månader. Han blir bara mysigare och mysigare. Älskar att busa nu. Vi lägger en tröja över hans ansikte, tar bort den och säger tittut. Då skrattar han så man känner så enorm lycka i kroppen. Det är kärlek!

Helgen har gått fort som vanligt. I fredags hade vi besök av andra septemberbebisar. Fyra stycken kompisar till Vilgot och deras mammor såklart. Jättetrevligt med besök, det tyckte hela familjen. Vilgot verkar uppskatta andra bebisar så mycket nu. Han är nyfiken men blir fort trött. Lillgubben våran. När det har varit mycket runt omkring blir han i stort behov av sömn. Så det var en trött bebis här i fredags eftermiddag.

      
Vilgot, Evelina och Wilhelm

       

Julia                      Freja

Visst är de fina!!

I lördags kom Vilgots farmor och farfar hit och fikade med mig och Vilgot. Vilgot charmade dem som vanligt. Var på ett superhärligt humör. Han passade även på att visa sina fördigheter i att snurra från rygg till mage. Idag (måndag) vänder han sig så fort jag lägger ner honom.
 
Åter till lördagen. På kvällen var vi hos vänner och åt god middag och såg melodifestivalen. Det blev en tidig kväll men så trevligt det var. Tack för den goda maten! Igår var min barndomskompis här med sin familj. Hon har en dotter på snart två år, tyckte nyss hon var en bebis... trevligt att träffa dem. Det var första gången på flera år. Senaste veckan har varit intensiv för oss, på ett positivt sätt. Idag är vi hemma och bara ta det lungt och imorgon är det dags för veckans höjdpunkt babysång.

Vi har funderat på att börja ge Vilgot lite mat. Han vill äta hela tiden på kvällarna nu. Varannan timme ungefär så det känns som jag sitter framme med brösten hela tiden. Har nog inte så mycket mjölk längre eftersom han är så hungrig hela tiden. Kanske vi provar med en smakis ikväll.


Kommentarer
Postat av: faster ulla

skicka gärna lösenordt till mig det är så roligt tt läsa omlilla vilgot

2008-02-20 @ 21:12:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0