Lite om helgen

Hade tänkt göra en summering av året som gått men har haft lite dåligt med tid. Det har varit fullt upp här i helgen. Fullt upp men bara kul. I lördags var vi hos kompisar och åt god middag och massor med efterrätt. Var proppmätt när vi åkte därifrån. Det är ganska lustigt men hur mätt man än är efter en middag så går det alltid ner efterrätt. Känner att det har blivit lite för mycket av det goda de senaste månaderna så från och med i dag så slutar jag äta godis. Det kommer gå jätte bra, speciellt nu när jag har skrivit det här, nu är det ju fler än M och syrran som vet om det.

I går var vi till K-Rauta för att köpa lister till vår hall och färg till det som vi ska använda som TV-rum. Vi kom hem utan lister och med en halvliters färgburk. Får se om den färgen vi bröt till passar till tapeten vi ska ha som fondvägg. Tycker att färgen såg ut att dra lite väl mycket åt rosa men det kanske blir snyggt när den kommer upp på väggen. Tapeten är i alla fall inte rosa. Det är mycket vi vill fixa här hemma men allt kommer ta sin lilla tid. Vilgot kommer i första hand sen tar vi tag i det andra när vi känner att vi har tid.

Nu sover Vilgot, tycker att vi har fått riktigt bra rutiner nu. Oftast sover han lunch den här tiden. Vi brukar vara ute och promenera en sväng. Förösker alltid komma ut ett tag oavsett vad det är för väder. När vi är ute och går somnar han på en gång och sover oftast vidare ett tag när vi kommer hem. Lite skönt faktiskt för man behöver lite tid för sig själv och till att utföra sysslor här hemma...

Tillbaka till det där med summeringen. Den får bli någon annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0