Rutiner, besök och inredning

Nu sover lilleman, som vanligt den här tiden på dygnet. Känner att vi har börjat få ganska bra sovrutiner. Han sover inte jättemycket på dagarna vår lille grabb men dessto mer på nätterna. Ibland vaknar han inte förren  9.30 på morgonen och vaknar alltid på ett glatt humör. Tänk om man själv hade energin att vara så där glad hela tiden.

I går hade jag och Vilgot besök av en kompis och hennes två barn Tyra och Alvin. Nu när vi bor ganska nära varandra har vi möjlighet att umgås mycket. Trevligt! Vilgot och Alvin är ju lika gamla också och kommer förhoppningsvis bli bra kompis och om några år även klasskompisar. Hur som helst är det trevligt att träffa C och få umgås med någon på dagarna.


 
  Tyra och Vilgot. Tyra är lite svår att fånga på bild men hon kom med på ett hörn. Vilgot är en linslus :-)

I dag ska jag, Vilgot och mamma åka till Ikea och handla lite till huset. Gardinstänger, gardiner, lampor m.m. Ska även in på en frägaffär och köpa färg till det som ska bli TV rum. Kommer bli så fint där. Hallen är nästan klar nu. Bara lister som ska upp och till våren ska vi måla ytterdörren. Nästa projekt efter TV rummet är att göra iordning rummet som vi nu har som datarum. Det ska bli Vilgots rum.

Är sugen på att löpa en sån här från http://www.vimsadekor.se/ och sätta på hans dörr.



Får se hur det blir. En sak i taget och TV rummet först.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nu är vi här. Vad skönt att V sover så bra. Det gör inte Isak just nu men kanske är det för han varit sjuk. Kommer du in på vår sida?? Kram till er

2008-03-10 @ 08:51:03
URL: http://issevisse.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0