Göta kanal

Nu är vi hemma från en härlig semester vid Göta kanal. Jag, M och Vilgot åkte dit i måndags med mina föräldrar. Så tre hela dagar fick vi där. Kom hem igår. Har haft sköna dagar och vi kommer nog åka tillbaka om några år när Vilgot kan cykal själv. För oss blev det inte mycket cyklande men desto mer promenerade. Agerade även servicebil åt mina föräldrar ;-)


På vägen ner till Göta kanal stannade vi på Gysinge bruk utanför Gävle och åt lunch och kollade i museet där. Vilgot kröp i en bäverhydda.

 Promenad efter kanalen nedanför vandrarhemmet. Vi bodde på ett jättefint ekologiskt vandrarhem i Tåtorp som verkligen var värt besöket.

 Sötast i världen!

 Slussning vid Hajstorp. Undra vad en sån här båt kostar!? Att åka kanalen kostar från ca. 4000-9000 beroende på båtens storlek.

 Vilgot och Micke kollar på slussningen.

 Båtarna slussades ner några meter.

 Vilgot softar med morfar.

 Spanar in alla fina båtar.

            

    En riktigt trött liten kille. Inte så konstigt för det var full rulle hela tiden.

som sagt hade vi en riktigt bra semester med aktiviteter hela dagarna. Trots att vi inte var borta så länge kändes det tillräkligt. Nu är vi hemma och alla rutiner fungerar som vanligt vilket känns riktigt skönt. Kanske blir det någon mer cykelsemester i sommar men då håller vi oss lite närmare hemmet.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Det ser ut som om ni har haft en mysig semester! Men visst är det alltid skönt att få komma hem igen till sitt eget och kunna känna lugnet...iallafall så gott det går med de små=) Det var trevligt idag också, vi hade tur med vädret också, och så mycket folk det kom..över hundra stycken!! Kram

2008-07-13 @ 20:02:18
URL: http://ciccimedfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0