Lite av bloggtorka

Det blir allt glesare mellan inläggen nu. Solen skiner och sitter jag framför datorn känner jag sällan för att skriva. Ska försöka skärpa till mig men vi får se hur det går.

Igår tog sig Vilgot upp i kypställning från liggande för första gången. Ett litet tag stog han och gungade fram och tillbaka, så otroligt charmigt. Sen föll han ner på mage igen och blev sur för att han behövde ligga där och kämpa. Han gillar inte att ligga på mage, vill hellre sitta. Han kan sitta och leka med sin leksaker länge. Idag har det dock varit gnälligt här hemma. Undra om det är värmen som spelar in. Nu ligger han i alla fall ute och sover. Härligt eller hur!

Kommentarer
Postat av: Camilla

2008-06-05 @ 08:04:58
URL: http://www.issevisse.wordpress.com
Postat av: Camilla

Oj, blev fel först ;-). Hej på er! Hoppas ni har det bra. Vad kul att Vilgot tar sig upp lite på alla fyra. Isak tyckte inte heller om att ligga på mage ända tills han började krypa och nu vill han BARA krypa, har börjar gå lite med med hjälp. Fina bilder du har!!! Har ni det varmt nu? Vi har sååå skönt väder och är ute nästan hela dagarna. Kram från oss.

2008-06-05 @ 08:06:36
URL: http://www.issevisse.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0